Service & Onderhoud

Roseboom Installatietechniek voor het beheren en onderhouden van al uw E & W installaties. U kunt zowel als particulier als zakelijke klant altijd bij ons terecht.

Warm en veilig de winter in

Voor het behoud van al uw (cv-)installaties én voor uw eigen veiligheid is het raadzaam om regelmatig onderhoud uit te laten voeren door een erkend installateur. Een vakkundig specialist monteur lost storingen en kleine defecten op. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer zeker van een installatie die goed functioneert. 

Dat levert u in het gebruik een besparing op in vergelijking met een installatie met kleine defecten. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is een periodieke onderhoudsbeurt aan te raden. 

Onderhoudsabonnement

Wat is het voordeel wanneer u een installatie aanschaft bij een erkende installateur? U kunt bij Roseboom Installatietechniek een onderhoudsabonnement afsluiten waarbij service en onderhoud voor een gestelde periode geleverd worden. Een win-winsituatie: u een optimaal werkende installatie en wij een tevreden klant die een veilige en goed werkende, betrouwbare installatie heeft.

Om meerdere redenen adviseren wij onze klanten eigenlijk altijd om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Al uw installaties blijven optimaal werken. Wel zo prettig voor het comfort in uw woning of bedrijfspand met de winter voor de deur.

 

Roseboom Installatietechniek voor het beheren en onderhouden van al uw E & W installaties. U kunt zowel als particulier als zakelijke klant altijd bij ons terecht.


Wanneer u nieuwe installaties aan moet schaffen, krijgt u de mogelijkheid om zeer voordelig een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. U bent gegarandeerd voordeliger uit dan wanneer een installateur een spoedreparatie moet uitvoeren.

Ons advies: profiteer optimaal van deze voordelen en sluit altijd een onderhoudsabonnement af.

Garantie

Nefit en Remeha geven standaard 2 jaar garantie op uw nieuwe cv-ketel. Desgewenst kunt u deze garantietermijn verlengen. Dit wordt vaak in combinatie met een cv-ketel actie gedaan, waardoor u 7 of zelfs 12 jaar garantie krijgt!  

 

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden


Meer weten over de voordelen van een onderhoudsabonnement? Neem gewoon even contact op. Wij vertellen u er graag alles over.

STORING?

LEKKAGE?

WIJ ZIJN 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR DOOR ONZE EIGEN STORINGSDIENST!

BEL 0318-527725