Roseboom maakt duurzaam!

Duurzame energie is mede dankzij de huidige subsidieregelingen een veel besproken onderwerp. Roseboom Installatietechniek helpt u graag op weg om gebruik te maken van duurzame energie.

We kunnen u daarbij ondersteunen van begin tot eind:

  • begeleiding bij mogelijke subsidie aanvraag
  • advisering voor de best passende duurzame oplossing
  • levering materialen
  • montage door vakkundig installatiemonteur
  • onderhoud

Roseboom Installatietechniek is dé partner voor installatiewerk op het gebied van duurzame energie in de regio.
Voor meer informatie over wat duurzame energie voor u kan betekenen, kunt u terecht op www.meermetminder.nl of neem contact met ons op.

undefinedZonnepanelen

Een zonne-energiesysteem kan een PV-systeem (Photo Voltaïsch) zijn waarmee u stroom opwekt, of een zonnecollector/boiler systeem waarmee u warm water maakt. Deze besparing zal per jaar alleen maar toenemen omdat de energieprijzen blijven stijgen.

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek stijgen de energieprijzen 8 tot 12% per jaar. In 2012 en 2013 stegen de prijzen met meer dan 15%.

Investering in een duurzame energievoorziening leidt tot een blijvende lastenverlaging!

Een zonne-energie installatie die 50% van het gemiddelde stroomverbruik van een gezin per jaar opwekt, of 1/3 van de warmwatervoorziening verzorgt, geeft een aanzienlijke lagere energierekening. Deze besparing komt uw eigen portemonnee ten goede, en dus niet die van uw energieleverancier. Uw energierekening blijft gegarandeerd laag omdat uw eigen opgewekte zonne-energie vrij is van tariefsverhoging.
undefined
Roseboom Installatietechniek heeft onlangs een project uitgevoerd waarbij PV panelen zijn gemonteerd bovenop het dak van een woning in Veenendaal.

undefinedWarmtepompen

Een systeem dat werkt volgens een omgekeerde koelkast, kan uw huis duurzaam verwarmen: de warmtepomp. Deze maakt gebruik van warmte uit lucht en bodem(water).

Een warmtepomp is een systeem dat net als een CV-installatie of zonnecollector het huis kan voorzien van verwarming en warm water. De warmtepomp kan bovendien ook koelen en is daarom zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming/koeling voor een heerlijk koel huis in de zomer en in de winter behaaglijk warm.

Warmtepompsystemen zijn duurzaam. Het rendement voor verwarming kan oplopen tot 140 procent. De bron van warmte is bovendien onbeperkt en kosteloos beschikbaar: grond- en oppervlaktewater, buitenlucht en ventilatielucht.

Geïnteresseerd in deze duurzame techniek? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ik wil graag een offerte!

Meer energie besparen??

WKO?